Med kronborg om styrbord igen tekst

Med Kronborg om styrbord igen – Hans Kurt – Spotify

Listen to Med Kronborg om styrbord igen on Spotify. Hans Kurt · Song · 2011.

H.C. Andersen: Med Kronborg om styrbord igen

Måske kan I hjælpe mig; det er noden og teksten, jeg er interesseret i. Svar. Jeg har været en masse indekser igennem, bl.a. noder med Henrik Rungs sange, men …

Kære Biblioteksvagt.I har før kunnet hjælpe mig, jeg prøver igen.På “http://museum.odense.dk/andersen/musik/vis.asp?id=534” (eller ved at google “andersen rink kronborg”) ses, at H. C. Andersen har skrevet en sang med titlen: “Med Kronborg om styrbord igen”, Henrik Rung har sat den i musik.Flere steder, for eksempel i Politikens “Lystige viser” bind 9 side 138 findes en anden sang (vise) med samme titel. Her er forfatteren Hans Hartvig Seedorf (Pedersen) og forfatteren Niels Clemmensen; men det er altså ikke den, jeg søger.Jeg har selv forsøgt mig og herværende bibliotek (Hundested) har været så venlig at bruge tid på det, men uden resultat.Måske kan I hjælpe mig; det er noden og teksten, jeg er interesseret i.

Med Kronborg om styrbord igen! – Bibliotek.dk

Med Kronborg om styrbord igen! | bibliotek.dk

Med Kronborg om styrbord igen! Bidrag. Studenter-Sangforeningen. tekst af Hans Hartvig Seedorff ; med Hans Hartvig Seedorff, Ove Verner Hansen, …

Hvordan begynder sangen med omkvædet ‘Med Kronborg om …

4. nov. 2005 — Hvordan begynder sangen med omkvædet ‘Med Kronborg om styrbord igen’? … Særafsnit: »Jeg er i så store smerter, at jeg igen er blevet …

Med Kronborg om styrbord igen – Hans Kurt – SonicHits

Olga Svendsen – Med Kronborg om styrbord igen: listen with lyrics | Deezer

Sign up for Deezer and listen to Med Kronborg om styrbord igen by Olga Svendsen and 90 million more tracks.

Med Kronborg om styrbord igen: listen with lyrics – Deezer

Hans Hartvig Seedorff: Kronborg om styrbord igen | Aalborg – GulogGratis.dk

Viser/sange i fin stand på Fona label | Køb, salg og leje af nyt og brugt.

Keywords: med kronborg om styrbord igen tekst